Bodnár Zsuzsa

Több éves informatikai és jogi tapasztalattal rendelkező oktató,  e-Kompetencia Menedzser vagyok.

Kompetens, mint Jogi-informatikai tanácsadó, Elektronikus ügyintézés oktató; e-Cégeljárás szakértő; Jogi menedzser-asszisztens.

12 év az elektronikus jogi eljárások területén

Az e-Cégeljárás 2007-es bevezetésétől ügyvédeket, asszisztenseket, ügyvédjelölteket oktatok több ügyvédi kamara területén az elektronikus aláírás használata, az elektronikus kommunikáció cégügyekben témakörben. Mind a mai napig nyomon követem oktatom és segítem a e-Per, Cégkapu, e-Papír, e-FMH; JÜB, e-Cégeljárás, Digitális Bíróság és az összes, jogi munkában használatos elektronikus kommunikációhoz kötött ügyeket.

Jogi-informatikai tanácsadóként

együttműködöm ügyvédi irodákkal, egyéni ügyvédekkel, könyvelőkkel, jogtanácsosokkal. Ügyfeleim elektronikus aláírás, hitelesítés, elektronikus ügyintézéshez kapcsolódó kérdésekben számíthatnak ezeken a területeken 12 év alatt szerzett szakmai tapasztalatomra.

Elektronikus ügyintézés oktatóként

lépést tartva a mai kor digitális kihívásaival – teljes körű képzést és támogatást nyújtok hardver-szoftver, hitelesítés és jogszabályi ismeretekkel.

e-Cégeljárás szakértőként

különösen nagy tapasztalattal bírok a társasági jog területén, cégalapítás, változásbejegyzés komplett ügymenete és irat előkészítésben, úgy mint Kft. Zrt. cégalapítás; üzletrész-, részvény átruházás; átalakulás, egyesülés, végelszámolás; Zrt., Kft., Bt., szövetkezet, takarékszövetkezet, civil szervezet, nonprofit, közhasznú gazdasági társaság változásbejegyzési ügyei.

Jogi menedzser-asszisztesként

a szakmai tapasztalatokon felül projekt szemléletemet, szervező és problémamegoldó készségemet, tanárként, oktatóként szerzett kommunikációs és kapcsolatépítő képességemet hasznosítom.

Amit kínálok

Pozitív, ügyfél-centrikus a hozzáállás

Az ügyfeleim többsége ügyvéd vagy jogi munkatárs, akik örömmel tanulnak vagy dolgoznak velem.

Megoldandó feladat és határidők

tekintetében proaktív, hatékony együttműködés, projekt szemlélet, több feladat kézben tartása, eredmény orientált hozzáállás jellemez.

Kiváló szóbeli és írásbeli kommunikáció

Jó kapcsolatteremtő képesség, szervező és előadó készség, amit számtalan, 15-20 résztvevőnek tartott elméleti és gyakorlati képzésen ezt folyamatosan bizonyítottam.

Magabiztos szaktudás

Széles körű informatikai, elektronikus kapcsolattartás, e-ügyintézés ismeretek mellett lépést tartok a jogszabályi követelményeinek változásával, eredményesen tanítok, szívesen tanulok.

Jogszabályi változások követése

Fontosnak tartom a kapcsolódó jogterületek jogszabályainak értő olvasását, értelmezését, követését, új alkalmazások megismerését a folyamatos tanulást. 

Önálló, igényes munkavégzés

Problémamegoldó gondolkodás, amit a sok éves virtuális asszisztencia, háttér-támogatás vagy telefonos hibaelhárítás során volt alkalmam gyakorolni.

Tapasztalat, ami magabiztossá tesz a munkámban:

Az egyetemi diplomák és angol nyelvvizsga mellett az igazi tapasztalatot és szaktudást az informatika-, jogi informatika oktatás, ügyvédi irodákban végzett oktató és támogató munkám során sajátítottam el az elmúlt 10-12 évben.

oktatott ügyvéd

benyújtott e-Per (oktatás, jogi asszisztencia)

FMH, VH beadás

Hardver, szoftver telepítés, hibaelhárítás elektronikus jogi alkalmazásokban

személyes megjelenés ügyvédi irodában

VIEKR ügymenet követés

JÜB lekérdezés

Komplett cégeljárási folyamat

Miért előnyös önnek ha velem dolgozik?

  • Szeretem a jogi-informatikai támogató munkát.
  • Jó érzés, hogy hatékonyan tudok segíteni, mert nagy gyakorlattal rendelkezem.
  • Nem vagyok helyhez kötve, bárhonnan tudok dolgozni, ahol a laptopom van és Internet van.
  • Motivált vagyok, és elvégzendő feladatban gondolkozom.
  • Élvezem a változatos feladatokat.
  • Szívesen és gyorsan tanulok új dolgokat.
  • Előnyösebbnek tartom a vállalkozói létet az alkalmazotti léthez képest.
  • Nincs üresjárat, nem unatkozom az Ön irodájában (Ön pedig nem fizet, amikor üresjárat van, kávézom, vagy privát telefont intézek)
  • Nincs időrabló utazás oda és vissza egy munkahelyre.
  • Szabadon gazdálkodom az időmmel, így akkor dolgozom, amikor igazán hatékony vagyok.

Ez a fajta együttműködés egy igazi Win-Win szituáció! Hosszú távon mindkét félnek előnyös!